Artikel – ‘Mijn tekeningen zijn een ideale manier om met mensen te praten’

Illustrator Tom Schamp

Tom Schamp (c) Filip Claessens
Tom Schamp (c) Filip Claessens

‘Ik ben illustrator geworden omdat ik graag tekende.’ Zo simpel kan het soms zijn. ‘Waar dat precies vandaan kwam, weet ik niet, want ik heb bijvoorbeeld ook altijd graag muziek gespeeld, maar als beroep was illustrator het enige waar ik ooit echt mee in mijn hoofd heb gezeten’, vertelt Tom Schamp (39).
Lees meer op www.derand.be (doorklikken naar de pdf – Figurandt).

Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s