Een artikel in beeld, klank, tekst en gebarentaal

Figurentheater De Maan tolkt Odysseus in gebarentaal

Naar jaarlijkse gewoonte heeft figurentheater De Maan een van zijn voorstellingen getolkt voor dove en slechthorende kinderen. Bij Theatermaggezien werden we nieuwsgierig naar hoe zoiets in zijn werk gaat, dus trokken mijn collega en ik naar de laatste repetitie voor de voorstelling. Het resultaat werd een artikel in beeld, tekst, klank en gebarentaal.

Bij Theatermaggezien willen we de komende tijd experimenteren met andere journalistieke vormen waarvoor we de mogelijkheden van het internet optimaler gebruiken. Laat gerust weten wat je ervan vindt, hier of op Facebook.

www.theatermaggezien.net


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s