Recensie – Veelzeggend zonder woorden

Living van Tristero
De mens is een voyeur. Laten we het voortaan maar gewoon toegeven. Wie neemt de gelegenheid niet te baat om eens in een woonkamer naar binnen te gluren als de bewoners hebben nagelaten de gordijnen goed te sluiten? We zien maar al te graag hoe anderen leven en wat ze doen in de beslotenheid van hun vier muren. Is het misschien omdat we uit eigen ervaring weten dat er in die beslotenheid nu en dan dingen gebeuren waarvan we liever niet hebben dat onze medemensen ze zomaar te zien krijgen?
Lees meer op www.theatermaggezien.net

Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s