Artikel – ‘Muziek is de enige uitweg voor mij’

Anton Walgrave

Anton Walgrave (c) Filip Claessens
Anton Walgrave (c) Filip Claessens

Naar verluidt zong Anton Walgrave al voor hij kon spreken. ‘En toen ik negen was, begon ik mijn eerste cassettes met eigen nummers op te nemen’, zegt hij. Hij tekende zelf de hoezen en voerde promotie bij familie en vrienden. Toch komt hij helemaal niet uit een muzikaal nest. ‘In mijn familie is iedereen vooral intellectueel bezig. Maar ik was geen goede student. In die tijd bestonden adhd-tests nog niet, maar we vermoeden dat het best eens dat geweest zou kunnen zijn’, lacht hij. ‘Muziek was iets waar ik wél goed in was en waar ik me mee kon bewijzen. Het leek de
enige uitweg voor mij.’
Uit RandKrant, mei 2009.
Lees meer via http://www.derand.be
Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s