Recensie – ‘Heel ons straat is ontregeld’

De Pruimelaarstraat van ’t Arsenaal

Enkele jaren geleden viel het oog van journalist Louis Van Dievel op een krantenfoto uit 1974 van Staf Van Eyken, ‘de vampier van Muizen’. Die had twee jaar ervoor heel Mechelen en de bewoners van de Puimelaarstraat in het bijzonder, doen opschrikken toen hij ontmaskerd werd als een meervoudige vrouwenmoordenaar. Van Dievel besloot een roman te schrijven die niet de gruwelijke feiten, maar de buurt centraal stelde. ’t Arsenaal heeft het romanmateriaal nu verwerkt tot een onderhoudende, humoristische en bij wijlen ontroerende voorstelling in Mechels dialect.
Lees meer op www.theatermaggezien.net

Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s