‘It was like shooting ducks in a pond’

Recensie – Mondays van JAN:
Variaties op een relevant thema

‘Ik geef het grif toe. De eerste gedachte die door mijn hoofd flitste toen ik het persbericht over Mondays las, was: ‘Toch niet wéér iets over high school shootings!’ De films Bowling for Columbine (Michael Moore), Elephant (Gus Van Sant) en vooral de theatervoorstelling Immaculata (Braakland/ZheBilding) zaten me nog fris in het geheugen. Trop is soms te veel, maar variaties op een relevant thema kunnen niettemin blijven boeien. Mondays van het jonge theatergezelschap JAN is een beeldend sterke voorstelling voor toeschouwers vanaf zestien jaar, gespeeld door acht meisjes tussen twaalf en zeventien.’

Lees meer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s