Puur en droog verteltheater

Recensie over Mayerling van De Parade

Tibo_Vandenborre__Karel_Tuytschaever_Jorre_Vandenbussche (c) De Parade

In Mayerling weeft auteur Rudi Meulemans drie monologen door elkaar. Een journalist, een wetenschapper en een kunsthistoricus hebben het elk op hun eigen manier over het belang van ordening. De mens probeert orde aan te brengen in alles wat hem omringt om op die manier vat te krijgen op het leven (en liefst ook op de dood). Drie jonge acteurs (Karel Tuytschaever, Tibo Vandenborre en Jorre Vandenbussche) brengen in regie van Hilde Wils uiterst sober verteltheater in een uiterst eenvoudig decor. Dat is heel wat anders dan de ‘historische thriller’ die De Parade vooraf aankondigde.

Lees meer (www.theatermaggezien.net).


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s