Subtiele aanklacht tegen vooroordelen en hypocrisie

Recensie over Torenhoge bomen van Bodé Owa (Zuiderpershuis)

In de monoloog Torenhoge bomen vertelt de Nigeriaanse vluchteling Malomo (Bodé Owa) over zijn vriendschap met Jan. De details van zijn eigen verhaal geeft hij daarbij alleen maar prijs omdat hij het ‘aan Jan beloofd’ heeft. Samen vormen ze een getuigenis van hoe het leven zijn kan: soms als muziek, soms als oorverdovende stilte, nu eens goed en warm, maar vaak ook koud, eenzaam en verwarrend. Bodé Owa en Ivan Pecnik schreven de tekst, Barbara Vandendriessche tekende voor de regie.

Lees meer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s