Holderdebolder door scala aan gevoelens

Recensie over Ik geef je een zoen van De maan

In een overvol, kleurrijk decor spelen Machteld en Danny Timmermans een reeks uiteenlopende, herkenbare scènes aan elkaar. Elke scène vertrekt vanuit een gedicht of liedje en stelt een specifieke emotie centraal. Jaloers zijn als er een broertje of zusje op komst is, oma missen als ze dood gaat, verdrietig zijn als papa en mama scheiden, blij zijn met verjaardagscadeautjes… De liedjes, teksten, decorstukken en personages huppelen in een vrolijk tempo voorbij.

Lees meer op Theatermaggezien.net

Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s