Generatiekloof vol letters en woorden

De duivel beduveld van LOD en Patrick Corillon

©Kurt van der Elst De duivel beduveld vertelt over een generatiekloof. Alleen is deze kloof volledig gevuld met letters, woorden, zinnen, verhalen, zowel gesproken als in schrift. Deze vertaling van het oorspronkelijke Le diable abandonné verwerkt een heleboel betekenis op een naïef-aandoende en charmante manier. Een stukje literatuur en verteltraditie, marionettentheater en schaduwspel, de kracht van theater dat zich niet zomaar door politieke of economische omstandigheden de mond laat snoeren, vaders en zonen, vertellen versus schrijven, het vinden van je eigen taal binnen een bestaande (verhaal)traditie… met uiterst eenvoudige middelen krijgt schrijver-kunstenaar Patrick Corillon het allemaal getoond en gezegd.”

Lees meer op Theatermaggezien.net


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s