Theatermaggezien.net schakelt versnelling hoger en zoekt nieuw talent

Theatermaggezien.net, de site voor theaterkritiek waar ik de laatste maanden het grootste deel van mijn tijd en energie in steek, zoekt nieuw talent. Daarmee wordt dit bericht dus meteen de allereerste advertentie op mijn eigen weblog…

Theatermaggezien.net zoekt journalistiek en kunstkritisch talent

Theatermaggezien is een online platform voor theaterkritiek. In zijn huidige vorm bestaat de site tien jaar. Dat vinden we een mooie verjaardag om een versnelling hoger te schakelen. Achter de schermen werken we in alle richtingen aan de uitbreiding van ons platform. Heel binnenkort zullen we met de eerste resultaten naar buiten komen. We zoeken enthousiaste (vrijwillige) recensenten en andere journalisten die er samen met ons de schouders onder willen zetten.

Wie zoeken we?

Heb jij ervaring met theater recenseren? Leg je je graag toe op interviews en/of reportage (geschreven, beeld en/of geluid)? Laat ons weten waarom je denkt dat jij geknipt bent voor Theatermaggezien en stuur je cv en enkele (al dan niet gepubliceerde) teksten mee.

Wat geven we jou in ruil?

Voorlopig heeft Theatermaggezien.net geen extra budgetten. Wat we je wel kunnen bieden, zijn publicatiemogelijkheid, experimenteervrijheid, feedback en andere begeleiding. Op die manier krijg je de kans om je journalistieke en/of kunstkritische vaardigheden aan te scherpen en te voorzien van stevige fundamenten. Je groeit als het ware mee met ons platform en je maakt van dichtbij mee hoe we de verscheidene groeiniveaus aanpakken.

Meer weten?

Met al je vragen, of om je kandidaat te stellen, kun je terecht bij Ines Minten op ines@theatermaggezien.net

www.theatermaggezien.net