Artikel – ‘De eeuwigheid interesseert me geen ene moer’


Jan Decleir is laat voor de afspraak en excuseert zich daar uitgebreid voor. ‘Ik ben zo’n warhoofd dat ik geregeld dubbele afspraken maak. Die chaos heeft altijd al in mijn systeem gezeten en ondanks inspanningen van mezelf en anderen om het in goede banen te leiden, lukt het me maar met mate om er orde in te scheppen. Anderen hebben er doorgaans meer last van dan ikzelf. Hoewel: soms komt die chaos heel onaardig over en dat is niet de bedoeling. Ik ben graag beleefd en attent.’ Onprettig was het wachten niet. De afspraak vindt immers plaats in galerie De Zwarte Panter in Antwerpen, waar op dat moment nog heel even een tentoonstelling met beeldend werk van de acteur loopt.

Uit Isel nr. 30, mei-juni 2009


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s