Mieke Dobbels en Johan Heldenbergh maken sterk en toegankelijk muziektheater

Recensie over The Broken Circle Breakdown Featuring the Cover-Ups of Alabama van Compagnie Cecilia

Nog een recensie die zopas is verschenen op theatermaggezien.net. Als je een voorstelling zoekt waar je echt iedereen mee naartoe kunt nemen, is het deze wel. Ik zou ze al mijn vrienden en kennissen, mijn ouders, zelfs mijn grootouders willen aanbevelen.

cecilia‘De Nederlandse jury van het Theaterfestival 2009 selecteerde The Broken Circle Breakdown Featuring the Cover-Ups of Alabama van Compagnie Cecilia. In het licht van de discussie over toegankelijk kwaliteitsvol theater en een groter publieksbereik is dat een meer dan terechte keuze. In het ritme van bluegrass en country brengen Mieke Dobbels, Johan Heldenbergh en hun groep, The Cover-Ups of Alabama, (Nils De Caster, Pol Depoorter, Patrick Riguelle en Mario Vermandel) een stuk over verlies en rouwen, over liefde en woede, geloof en ongeloof, hoop en wanhoop.’


Een reactie op “Mieke Dobbels en Johan Heldenbergh maken sterk en toegankelijk muziektheater

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s