Waarheid naast waarheid

Recensie over Kinderheil van ’t Arsenaal en Theatermakershuis De Queeste

De speelreeks ligt al even achter de rug en geen spoor van hernemingen. Wel is mijn recensie zopas verschenen op de site van het VTi (Corpus kunstkritiek). Voor wie wil terugblikken naar een sterke voorstelling, dus.

kinderheil

‘De jonge moeder Donna Meersman wordt beschuldigd van moord op haar twee kinderen. Bij gebrek aan bewijs wordt ze weer vrijgelaten. Kinderheil, een coproductie van ’t Arsenaal en Theatermakershuis De Queeste, is een tekst van de Britse theaterauteur Dennis Kelly. Kelly begint zijn verhaal wanneer Donna weer op vrije voeten is. Zijzelf en de mensen in haar omgeving hebben elk hun eigen waarheid gevormd, waar de feiten achter blijven schuilgaan.’

De hele recensie vind je op de website van het VTi.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s