Alles verandert, hoe dan ook

Recensie over Metamorfosen van Malpertuis (Piet Arfeuille)

metamorfosen (c) MalpertuisIk ben erg benieuwd naar de Vlaamse speelreeks van 2019 (Droomspel) van Malpertuis, die vanaf november zal lopen. Ik hoop op een beter evenwicht dan in Metamorfosen, dat zeker sterke kanten had, maar mij toch net niet genoeg overtuigde. Mijn recensie erover is onlangs verschenen op de site van het VTi (Corpus kunstkritiek).

‘In 2010 volgt regisseur Piet Arfeuille Bob De Moor op als artistiek directeur bij theater Malpertuis in Tielt. Hij geeft vooraf al een voorproefje van hoe die samenwerking er zou kunnen uitzien met zijn bewerking van de Metamorfosen van Ovidius, een vrij sobere, maar grappige enscenering over wat verandert en wat desondanks toch blijft.’

Lees meer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s