Generation X in de dertigersdip

Recensie over Gevoelige mensen van Braakland/ZheBilding

Na afloop van Gevoelige mensen krijgt elke toeschouwer een cd met de luisterspelversie van de voorstelling. Die is niet alleen voor recensenten interessant om nadien nog eens te beluisteren. Zo zonder beeld erbij let je nog beter op de flitsende montage van het stuk en natuurlijk op de bijzonder sterke soundtrack. De tijd dat theater iets was van hier en nu, iets vluchtigs dat verdwijnt zodra het al dan niet fysiek aanwezige doek valt, is voorbij. In dit geval is het echter niet iets om nostalgisch over te doen.

Mijn recensie is zopas verschenen op Theatermaggezien.net.

Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s