Proevertjes Ibsen in de verre verte

Recensie over Ibsen³ van De Tijd

Een dramaturgisch interessant experiment. Dat is alvast één ding dat je van de voorstelling Ibsen³ van De Tijd kunt zeggen. Uit drie teksten van de Noorse theaterauteur Henrik Ibsen – Nora, of een poppenhuis, De vrouw van de zee en Hedda Gabler – toont regisseur Lucas Vandervost telkens het eerste bedrijf. Daarna krijgt het publiek de uiterste staartjes van de drie stukken te zien. Wat zich tussenin heeft afgespeeld, mag het publiek naar best vermogen zelf invullen. Als het witte gordijntje op de scène voor een laatste keer dichtschuift, hoor ik vanaf de rij achter me een onderdrukte, doch welgemeende What the f***! weerklinken. In de foyer ontspinnen zich enkele fikse discussies.

Lees de hele recensie op www.theatermaggezien.net

Posted in 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s