’25 minutes to go’ – De vaderzelfmoord van Union Suspecte

Voor www.theatermaggezien.net experimenteer ik met beeld en geluid. Naar aanleiding van de Belgische première van 25 minutes to go van Union Suspecte (5 mei) heb ik mijn allereerste audioslideshow gemaakt. Hopelijk kunnen we binnenkort meer van dit soort vormen in de website integreren.

25 minutes to go is het sluitstuk van de trilogie die begon met de voorstellingen We People en They Eat People. Tegelijk luidt ze voor het Brusselse gezelschap Union Suspecte een nieuw tijdperk in. Regisseur Ruud Gielens verliet in maart de KVS om zich voltijds op zijn eigen project te kunnen concentreren. De familie is nu weer helemaal samen, laat het gezelschap weten. Het wil zich profileren als tweetalig collectief dat thema’s die de leden bezighouden met het nodige lef op de speelvloer brengt. 25 minutes to go is een woordarme voorstelling over teleurstelling, niet-ingeloste verwachtingen en gekrenkte trots. Ruud Gielens, Mourade Zeguendi en Zouzou Ben Chikha lichten eerst de titel en dan de hele voorstelling toe.

Belgische première: 5 mei 2010, Zuiderpershuis, Antwerpen
Deze audioslideshow werd gemaakt voor www.theatermaggezien.net
De recensie verschijnt heel binnenkort.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s