Artikel – De wereld rond op zoek naar boeiende creaties

KunstenFestivaldesArts
Nog tot 23 mei 2009, Brussel

© Mátyás Erdély
© Mátyás Erdély
Het Brusselse Kunstenfestivaldesarts beleeft in het voorjaar van 2009 zijn veertiende editie. Het vindt elk jaar plaats op verschillende locaties in Brussel en presenteert drie weken lang Belgisch en internationaal werk uit de hedendaagse beeldende en podiumkunsten. ‘Het aanbod van het festival is complementair aan wat tijdens het seizoen in Brussel gebeurt’, vertelt artistiek directeur Christophe Slagmuylder. ‘Wat de formule uniek maakt, zijn niet alleen de individuele werken, maar vooral ook de resonanties die ertussen ontstaan. Elke toeschouwer kan zijn eigen parcours uitstippelen en die resonanties zelf ontdekken.’
Op het programma staan dit jaar zo’n vijfendertig voorstellingen en enkele tentoonstellingen. De meerderheid ervan komt van internationale kunstenaars.
Lees meer in Isel nr. 29, maart-april 2009.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s