‘Parallellepipeda’: kunst en wetenschap werken samen

‘Een intensieve dialoog tussen kunstenaars en wetenschappers: een vanzelfsprekend uitgangspunt voor een tentoonstellingsproject is het niet. Sommige van de deelnemende professoren stonden er in het begin dan ook wat sceptisch tegenover. Maar uiteindelijk leverde de kruisbestuiving veel meer op dan wederzijds respect. De resultaten van de gemeenschappelijke onderzoekstrajecten kun je vanaf 29 januari bekijken in M (Museum Leuven).’

Ik heb veel interviews afgenomen voor dit artikel, dat grotendeels is verschenen in Campuskrant. Met elk gesprek groeide mijn fascinatie voor het project. Tijdens de opening was ik in het buitenland, maar ik wil wel dringend het resultaat gaan bekijken…

Lees het volledige artikel op http://dagkrant.kuleuven.be


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s